Kagebunde:

250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
½ tsk natron
1 tsk salt 300 g
4 spsk kakao
125 g margarine (1 ¼ dl olie)
2 æg
1 tsk kanel (valgfrit)
2½ dl mælk
Banancreme:
3 bananer
150 g flormelis
175 g margarine
100 g chokolade reven/fint skåren
Chokoladecreme:
2 æg (4 æggeblommer hvis du bruger æggehviderne i noget andet, det er lidt bedre)
60 g flormelis
50 g margarine
100 g chokolade
Udførelsen:
Kagebunde:
Bland de tørre ingredienser sammen og knus margarinen i og 2/3 dele af mælken tilføjes.Der omrøres i 2 minutter. Æg og resten af mælken tilføjes, og der omrøres i 2 min. Bages I 2 kageforme i 30-40 minutter ved 175 ° C
Banan creme:
Knuse bananerne, Pisk flormelis og margarine sammen og tilsæt chokolade samt bananer til. Spred på den nederste kagebund og læg den anden bund ovenpå.
Chokoladecreme:
Smelt margarinen og chokoladen. Pisk æg og sukker sammen med flormelis og tilføj smeltet chokolade. Dæk kagen med cremen og pynt kagen så den passer til begivenheden.
Afslutning / dekoration:
Som afslutning kan der skæres nogle pærer ned i ½ og lægges ovenpå. Ydermere kan der piskes fløde til at dække siderne og lave mønster ovenpå.
