Chokoladekage med banancreme.

Mad og kager fra hele verden.

Kagebunde: 

Lagkagebunde lyse

250 g hvedemel  
1 tsk bagepulver  
½ tsk natron   
1 tsk salt 300 g  
4 spsk kakao  
125 g margarine (1 ¼ dl olie)  
2 æg  
1 tsk kanel (valgfrit)  
2½ dl mælk 

Banancreme: 

3 bananer  
150 g flormelis  
175 g margarine  
100 g chokolade reven/fint skåren  

Chokoladecreme: 

2 æg (4 æggeblommer hvis du bruger æggehviderne i noget andet, det er lidt bedre)  
60 g flormelis   
50 g margarine  
100 g chokolade 

Udførelsen: 

Kagebunde: 
Bland de tørre ingredienser sammen og knus margarinen i og 2/3 dele af mælken tilføjes.Der omrøres i 2 minutter. Æg og resten af mælken tilføjes, og der omrøres i 2 min. Bages I 2 kageforme i 30-40 minutter ved 175 ° C 

Banan creme:  
Knuse bananerne, Pisk flormelis og margarine sammen og tilsæt chokolade samt bananer til. Spred på den nederste kagebund og læg den anden bund ovenpå. 

Chokoladecreme:
Smelt margarinen og chokoladen. Pisk æg og sukker sammen med flormelis og tilføj smeltet chokolade. Dæk kagen med cremen og pynt kagen så den passer til begivenheden.

Afslutning / dekoration:
Som afslutning kan der skæres nogle pærer ned i ½ og lægges ovenpå. Ydermere kan der piskes fløde til at dække siderne og lave mønster ovenpå.

Illustration
Chokoladekage med banan/pære