Bagte gulerødder med pocheret æg & ristet rugbrød

Mad og kager fra hele verden.

Ovnbagte gulerødder serveret med pocheret æg, ristet rugbrød og friske krydderurter.

Ingredienser:

8 stk. gulerødder
Kørvel og karse
2 skiver rugbrød
2 stk. æg
1 spsk. eddike
Olie
Salt og peber

Vejledning:

Skrub gulerødder, læg dem i et ovnfast fad, pensl med olie og krydr. Bag dem ca. 25 min. ved 200°C til de er gyldne og møre.
Rist brødene.
Bring en gryde med letsaltet vand i kog, tilsæt et par dråber eddike og lad det simre.
Slå æggene ud i en kop, et af gangen.
Lav en hvirvel i vandet med et piskeris. Stop med at piske i vandet, og hæld hurtigt men forsigtigt ægget ned i midten af hvirvlen.
Lad ægget samle sig, og lad det koge i ca. 2-3 min. så blommen stadig er flydende.
Anret gulerødderne på ristet brød og læg æggene oven på. Drys med urter og server.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *