Linsefrikadeller med lynstegt grønkål.

Mad og kager fra hele verden.

Frikadeller lavet af kogte linseris, nødder, grønkål og revet vegansk ost.

Ingredienser:

1 stk. løg
½ stk. grønkål
150 g SPIR plantebaseret revet
dl plantefløde (Fazer piske)
300 g linseris (Zeta ris af grønne ærter & røde linser)
1 spsk. hørfrø
100 g hasselnødder
2 tsk. salt
Peber
Olie til stegning
½ dl vand

Vejledning:

Skyl linserisene grundigt i koldt vand og kog dem som anvist på emballagen.
Læg hørfrøene i blød i lunt vand så de begynder at gelere.
Rør risene sammen med salt, hørfrøsgele, finthakket løg og revet ost.
Hak 150 g grønkål samt halvdelen af nødderne fint og rør dem i grønsagsfarsen.
Lad farsen hvile lidt og krydr med peber.
Form farsen til frikadeller og steg dem ca. 4 min. på hver side ved middel varme.
Riv resten af grønkålen i lidt mindre stykker og lynsteg i olie 2-3 min.
Kom resten af nødderne ved og steg endnu 1-2 min.

linseefrikadeller-med-lynstegt-gronkaal_1.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *